Lirik Lagu Rina Rivana - Tanggul Miring

Lirik Lagu Tanggul Miring - Rina Rivana

Durung setahun mangkat sing kampung
Laki kesandung ning tanggul miring kalen kangkung

Tiwas kengelan kula ning taiwan
Duit kiriman gal wulan entok kanggo demenan

Lara ning ati kaya wis ora tahan
Panas ning laki ngrungu due demenan
Sing dadi wadone kaya langka sejene
lakine batur masih doyan bae

Tiwas kengelan kula ning taiwan
Duit kiriman gal wulan entok kanggo demenan

Lara ning ati kaya wis ora tahan
Panas ning laki ngrungu due demenan
Sing dadi wadone kaya langka sejene
lakine batur masih doyan bae

Durung setahun mangkat sing kampung
Laki kesandung ning tanggul miring kalen kangkung

Tiwas kengelan kula ning taiwan
Duit kiriman gal wulan entok kanggo demenan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Rina Rivana - Tanggul Miring"

Posting Komentar