Lirik Lagu Suka Wijaya - Dicakar Kucing

Lirik Lagu Dicakar Kucing - Suka Wijaya

pengene wong lanang sore sore gage miang
sebab ning umah rasane wis ora betah
apa maning yen deleng wong wadon mencu
tangan sikil gemeter pengene mlayu

teka ning dalan pikiran ora karuan
nongkrong ning prapatan
bari nyawang kendaraan
endas pusing ngrogoh kantong duit bating
lagi nglamun di cakar anakan kucing

reff...
gara gara wingi tukaran
karo emboke bocah sering cakaran
rumah tangga nok sing awet rejet
ngadiraken wong wadon sing due cowet

dasar lanang sing sial dangkal
due rabi siji mung gawe dugal
kudu priben ngadepi wong wadon
lagi nglamun di rubung anakan tawon

pengene wong lanang sore sore gage miang
sebab ning umah rasane wis ora betah
apa mning yen deleng wong wadon mencu
tangan sikil gemeter pengene mlayu

teka ning dalan pikiran ora karuan
nongkrong ning prapatan
bari nyawang kendaraan
endas pusing ngrogoh kantong duit bating
lagi nglamun di cakar anakan kucing

reff...
gara gara wingi tukaran
karo emboke bocah sering cakaran
rumah tangga nok sing awet rejet
ngadiraken wong wadon sing due cowet

dasar lanang sing sial dangkal
due rabi siji mung gawe dugal
kudu priben ngadepi wong wadon
lagi nglamun di rubung anakan tawon

pengene wong lanang sore sore gage miang
sebab ning umah rasane wis ora betah
apa maning yen deleng wong wadon mencu
tangan sikil gemeter pengene mlayu

teka ning dalan pikiran ora karuan
nongkrong ning prapatan
bari nyawang kendaraan
endas pusing ngrogoh kantong duit bating
lagi nglamun di cakar anakan kucing

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Suka Wijaya - Dicakar Kucing"

Posting Komentar