Lirik Lagu Suka Wijaya ft Susy Arzetty - Srabi Di Gulani

Lirik Lagu Srabi Di Gulani - Suka Wijaya ft Susy Arzetty

L:
yen jagat wayah esuk
wetenge nyapat matane ngantuk
nok kakang pengen srabi
sing ireng metuktuk terus di gulani

P:
kakang aja ngalem ngalem
wong wis tua mambu kembang pelem

L:
nok kakang kaya ngiler
kepengen srabi ning pinggir dalan
ngebul batuk pawone
sing kier kier damar tengere

P:
kula tangine pratin
apa maning usum kamididing

reff:
L:
mader kepengen srabi
tangi esuk ora di turuti

L:
nok kakang pengen pisan
ngilere ora kejagan

P:
kula lagi bli kieng
dudu saking ora gelem
jalukane laki
tek turuti tapi sukiki

L:
nok kakang kaya ngiler
kepengen srabi ning pinggir dalan
ngebul batuk pawone
sing kier kier damar tengere

P:
kula tangine pratin
apa mning musim kamididing

reff:
L:
mader kepengen srabi
tangi esuk ora di turuti

L:
nok kakang pengen pisan
ngilre ora kejagan

P:
kula lagi bli kieng
dudu saking ora gelem
jalukane laki
tek turuti tpi sokiki

L:
yen jagat wayah esuk
wetenge nyapat matane ngantuk
nok kakang pengen srabi
sing ireng metuktuk trus di gulani

P:
kakang aja ngalem ngalem
wong wis tua mambu kembang pelem

L:
nok kakang kaya ngiler
kepengen srabi ning pinggir dalan
ngebul batuk pawone
sing kier kier damar tengere

P:
kula tangine pratin
apa maning usum kamididing

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Suka Wijaya ft Susy Arzetty - Srabi Di Gulani"

Posting Komentar