Lirik Lagu Suka Wijaya ft Susy Arzetty - Goyang Kepala

Lirik Lagu Goyang Kepala - Suka Wijaya ft Susy Arzetty

DUET :
Akeh Wong Tua,,..
Goyang Kepala
Akeh Wong Tua,,..
Ngusapi Dada

PR :
Nyakseni Bocah Enom
Urip Terlalu Bebas
Kluyuran Saenake
Kaya Manuk Ning Alas

DUET :
Yen Mangkat Sora,,.
Balike Bengi
Ning AkiBate,,...
Bli DiPikiri

PR :
Demenan Awan Bengi
Ora Kanggo Dadi Siji
Yen Bosen Ning Sing Lawas
Deweke Luruh Ganti

DUET :
Akeh Wong Tua,,..
Goyang Kepala

PR :
Yen Wong Tua Nasehatii,,..
LK :
Ora Manjing Ning Ati,,.

PR :
Jawabe Malah Nyakiti,,...
LK :
Wong Tua Kuh Nok Bli Ngarti,,.
DUET :
Padahal Deweke
Wong Sing Kesasar Diri

DUET :
Akeh wong Enom,,..
Kang Salah Sangka
Wong Tua Ngomng,,...
Anggepe Salah
PR :
Padahal Soal Jodoh
Aja Digawe Susah
Yen Wis Waktune Kawin
Kawin Mangsa Wurunga
DUET :
Akeh Wong Tua,,..
Goyang Kepala

PR :
Yen Wong Tua Nasehatii,,..
LK :
Ora Manjing Ning Ati,,.

PR :
Jawabe Malah Nyakiti,,...
LK :
Wong Tua Kuh Nok Bli Ngarti,,.
DUET :
Padahal Deweke
Wong Sing Kesasar Diri

DUET :
Akeh wong Enom,,..
Kang Salah Sangka
Wong Tua Ngomng,,...
Anggepe Salah
PR :
Padahal Soal Jodoh
Aja Digawe Susah
Yen Wis Waktune Kawin
Kawin Mangsa Wurunga
DUET :
Akeh Wong Tua,,..
Goyang Kepala

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Suka Wijaya ft Susy Arzetty - Goyang Kepala"

Posting Komentar