Lirik Lagu Suka Wijaya - Mboke Bocah

Lirik Lagu Mboke Bocah - Suka Wijaya

Ning ati sun keberatan
Wongwadon Jaluk pegatan
tapi gengsi wong lanang
akhire talak melayang

Tek coba luruh gantine
sing luwih ning segalane
tapi langka singpada
kaya mboke bocah
kelingan ning emane
kelingan ning sabare

Mamah blenak rasane dudaan mah
Mamah papah rasa kesepian

Mamah Priben lamon balen maning mah
Mamah priben lamon barengan maning
kaya mau lan bengen
sumpah papah kudu priben

Ning ati sun keberatan
Wongwadon Jaluk pegatan
tapi gengsi wong lanang
akhire talak melayang

Tek coba luruh gantine
sing luwih ning segalane
tapi langka singpada
kaya mboke bocah
kelingan ning emane
kelingan ning sabare

Mamah blenak rasane dudaan mah
Mamah papah rasa kesepian

Mamah Priben lamon balen maning mah
Mamah priben lamon barengan maning
kaya mau lan bengen
sumpah papah kudu priben

Ning ati sun keberatan
Wongwadon Jaluk pegatan
tapi gengsi wong lanang
akhire talak melayang

Tek coba luruh gantine
sing luwih ning segalane
tapi langka singpada
kaya mboke bocah
kelingan ning emane
kelingan ning sabare

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Suka Wijaya - Mboke Bocah"

Posting Komentar