Lirik Lagu Tarling Suka Wijaya - Pengen Balen

Lirik Lagu Tarling Pengen Balen - Suka Wijaya

ning ati sun keberatan,
wong wadon jaluk pegatan
tapi gengsi wong lanang
akhire talak melayang,

tek coba luru gantine
sing luih ning segalane
tapi langka sing pada
kaya mamae rafa
kelingan..ning emanne
kelingan..ning sabare..

reff:
mamah..blenak rasane dudaan mah
mamah..papah rasa kesepian

mamah..
priben lamun balen maning mah
mamah, ..
priben lamun barengan maning
kaya,mau lan bengen
sumpah papah kudu priben

ning ati sun keberatan
wong wadon jaluk pisahan
tapi gengsi wong lanang
ahire talak melayang

tak coba luru gantine
sing luih ning sgalane
tapi langka sing pada
kaya mama e rafa..
kelingan..ning emanne.
kelingan..ning sayange..

mamah..blenak rasane dudaan mah
mamah..papah rasa, kesepian..

mamah..
priben lamun balen maning mah
mamah..
priben lamun barengan maning
kaya,mau lan bengen
sumpahe papah kudu priben..

ningati sun keberatan,
wong wadon jaluk pegatan
tapi gengsi wong lanang
ahire talak melayang..

tek coba luruh gantine
sing luih ning sgalane,
tapi langka sing pada,
kaya mamae rafa..
kelingan., ning emanne
kelingan .,ning sabar re..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Suka Wijaya - Pengen Balen"

Posting Komentar