Lirik Lagu Sultan Trenggono ft Alex Sweet - Ora Karuan

Lirik Lagu Ora Karuan - Sultan Trenggono ft Alex Sweet

L:
Reang dudu wong lanang sing tukmis
Tapi reang seneng wadon klimin
Reang dudu si hidung belang
Tapi reang seneng ngobral kasih sayang

Reang ora mata keranjang
Tapi reang butuh kasih sayang
Sapa bae wadon sing gelem
Dadi rabie reang sing nomer nenem

P:
Kula bli sudi dadi rabine sampean
Sebab sampean lanang lumayanan

L:
Pok ame ame belalang kupu kupu
Siang minum kopi kalau malam nenen susu

P:
Bagen sora dadi perawan sunti
Ora kawin kawin sampe nini nini

L:
Aja sombong aja keluwien
Boka dadi kenyataan
Senok bisa dadi wadon kapiran

L:
Reang dudu wong lanang sing tukmis
Tapi reang seneng wadon klimin
Reang dudu si hidung belang
Tapi reang seneng ngobral kasih sayang

P:
Kula bli sudi dadi rabine sampean
Sebab sampean lanang lumayanan

L:
Pok ame ame belalang kupu kupu
Siang minum kopi kalau malam nenen susu

P:
Bagen sora dadi perawan sunti
Ora kawin kawin sampe nini nini

L:
Aja sombong aja keluwien
Boka dadi kenyataan
Senok bisa dadi wadon kapiran

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Sultan Trenggono ft Alex Sweet - Ora Karuan"

Posting Komentar