Lirik Lagu Eddy Zacky Ft Riri - Ya Iya Ingan

Lirik Lagu Ya Iya Ningan - Eddy Zacky ft Riri

Rasa Ati Bahagia
Due Pacar Sing Setia
Kakang Sayang Kakang Cinta
Ora Bakal Gawe Lara

Kula Sayang Kula Tresna
Karo Kakang Sing Dipuja
Cinta Kula Sampe Tua
Ora Bakal Sun Kegoda

Aduh Kakang Kula Cinta
Kakang Gan Pada
Arep Kapan Sun Dilamar
Senok Sing Sabar

Kula Watir Nggo Dolanan
Bli Mungkin Sayang
Apa Bener Nggo Temenan
Ya iya Ningan
Lamon Senok Pengen Kawinan
Dina Kien Senok Tek Lamar

Kula Sayang Kula Cinta
Karo Kakang Sing Dipuja
Cinta Kula Sampe Tua
Ora Bakal Sun Kegoda

Aduh Kakang Kula Cinta
Kakang Gan Pada
Arep Kapan Sun Dilamar
Senok Sing Sabar

Kula Watir Nggo Dolanan
Bli Mungkin Sayang
Apa Bener Nggo Temenan
Ya iya Ningan
Lamon Senok Pengen Kawinan
Dina Kien Senok Tek Lamar

Rasa Ati Bahagia
Due Pacar Sing Setia
Kakang Sayang Kakang Cinta
Ora Bakal Gawe Lara

Kula Sayang Kula Tresna
Karo Kakang Sing Dipuja
Cinta Kula Sampe Tua
Ora Bakal Sun Kegoda

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Eddy Zacky Ft Riri - Ya Iya Ingan"

Posting Komentar