Lirik Lagu Aas Rolani ft Brendy S - Ana Pareng

Lirik Lagu Ana Pareng - Aas Rolani ft Brendy S

Aduh manise..disawang pantes rupane..
Luwih seneng yen kakang dadi jodone..

Aja lok ngerayu..kula ngerasa isin..
Ngerasa wong blesak..
arep sapa sing ngawin..

Kakange demen..lamun senoke gelem..
Kakange seneng..pengen ana pareng..
Kakange demen..pengen ana pareng..

Kulane watir..
wong lanang sok gawe wirang..
Kula wong wadon..lir umpamane kembang..

Najan wong lanang..apa wong lanange..
Kakange demen ora cuma ning lambe..

Kulane nrima..lamun kakange cinta..
Hayu bareng bareng ngomong ning wong tua
Hayu bareng bareng ngomong ning wong tua

Aduh manise..disawang pantes rupane..
Luwih seneng yen kakang dadi jodone..

Aja lok ngerayu..kula ngerasa isin..
Ngerasa wong blesak..
arep sapa sing ngawin..

Kakange demen..lamun senoke gelem..
Kakange seneng..pengen ana pareng..
Kakange demen..pengen ana pareng..

Kulane watir..
wong lanang sok gawe wirang..
Kula wong wadon..lir umpamane kembang..

Najan wong lanang..apa wong lanange..
Kakange demen ora cuma ning lambe..

Kulane nrima..lamun kakange cinta..
Hayu bareng bareng ngomong ning wong tua
Hayu bareng bareng ngomong ning wong tua

Aduh manise..disawang pantes rupane..
Luwih seneng yen kakang dadi jodone..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Aas Rolani ft Brendy S - Ana Pareng"

Posting Komentar