Lirik Lagu Tarling Alfin Alvino - Asal Katon

Lirik Lagu Tarling Asal Katon - Alfin Alvino

Ning pinggir laut,ngelamun dewekan
Bli watir kenyut,ora wedi ning setan
Kelayu demenan

Sing tek demeni,,wis due laki,,.
Kitane pada,,wis due rabi,,
Cinta ora suci,,.

Mengkenen,,,,. Wong demen wadon
Kelingan bae,,. Kebayang katon,,.

Yen pengen,,... Ketemu cinta
Wedi lakine,,. Nyewoti kita,,.
Wijile,, nangka,arane beton,,
Jodoh sih langka,nok asal,,. Kataon,,

Sing tek demeni,,wis due laki,,.
Kitane pada,,wis due rabi,,
Cinta ora suci,,.

Mengkenen,,,,. Wong demen wadon
Kelingan bae,,. Kebayang katon,,.

Yen pengen,,... Ketemu cinta
Wedi lakine,,. Nyewoti kita,,.
Wijile,, nangka,arane beton,,
Jodoh sih langka,nok asal,,. Kataon,,

Ning pinggir laut,ngelamun dewekan
Bli watir kenyut,ora wedi ning setan
Kelayu demenan

Sing tek demeni,,wis due laki,,.
Kitane pada,,wis due rabi,,
Cinta ora suci

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Alfin Alvino - Asal Katon"

Posting Komentar