Lirik Lagu Tarling Aly Zovano - Pasang Surud

Lirik Lagu Tarling Pasang Surud - Aly Zovano

Kaya banyu, ning muara..
Kadar cintane pasang surud..

Kaya bli duwe, perasaan..
Ketulusan cinta, nggo dolanan..
Kaya wis bli duwe ati...

Labil cinta, seglewange godong pari..
Sejen ning ati, sejen ning rai..

Ibarate kaya riyake segara..
Cintane gampang, teka lan ilang..

Kaya bli duwe, perasaan..
Ketulusan cinta, nggo dolanan..
Kaya wis bli duwe ati...

Labil cinta, seglewange godong pari..
Sejen ning ati, sejen ning rai..

Ibarate kaya riyake segara..
Cintane gampang, teka lan ilang..

Kaya banyu, ning muara..
Kadar cintane, pasang surud..

Kaya bli duwe, perasaan..
Ketulusan cinta, nggo dolanan..
Kaya wis bli duwe ati...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aly Zovano - Pasang Surud"

Posting Komentar