Lirik Lagu Tarling Dede S - Sawah Mencos

Lirik Lagu Tarling Sawah Mencos - Dede S

Mabok maning laki kula kambuh maning
Saban dina bli ucul karo minuman
Nembe setaun
Dau gan eling
Sekien wis kambuh maning

Kaniaya nasibe iki badan
Due laki ninggange ora kaberan
Untunge bae
Due warisan
Sekotak tambah lumayan

Balik dingin duh kakang balika dingin
Sawah mencos sekotak sampe wis mletak
Langka banyune sawah gan duwur sukete

Kula wong wadon ning umah
Kari pusinge
Due sawah semencos bli keurusan
Kapan balike sawah mencos
Nganggur bae

Kaniaya nasibe iki badan
Due laki ninggange ora kaberan
Untunge bae
Due warisan
Sekotak tambah lumayan

Balik dingin duh kakang balika dingin
Sawah mencos sekotak sampe wis mletak
Langka banyune sawah gan duwur sukete

Kula wong wadon ning umah
Kari pusinge
Due sawah semencos bli keurusan
Kapan balike sawah mencos
Nganggur bae

Mabok maning laki kula kambuh maning
Saban dina bli ucul karo minuman
Nembe setaun
Dau gan eling
Sekien wis kambuh maning

Kaniaya nasibe iki badan
Due laki ninggange ora kaberan
Untunge bae
Due warisan
Sekotak tambah lumayan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dede S - Sawah Mencos"

Posting Komentar