Lirik Lagu Tarling Dede S - Wijil Beton

 Lirik Lagu Tarling Wijil Beton - Dede S

Coba gah kang, gage mene
Kula pengen ketemu, ora kejagan

Apa kakang ora kangen
Karo kula semene, gembleng mayeng
Iya gede iya montok
duren mateng pribasane
Manis adem~ iya di pangane...

Wijil beton,anggur sing mateng
Barang katon,aja di anggur aken

Mangan gedang, buang kulite
Ngadang kakang, pegel jangklik jangklike
Langka teka ne..
Pegel kula nunggune
sampe tekan keliwat ning waktune

Apa kakang,ora kangen
Karo kula semene, gembelng mayeng
Iya gede iya montok
duren mateng pribasane
Manis adem~ iya di pangane...

Wijil beton, anggur sing mateng
Barang katon, aja di anggur aken

Mangan gedang, buang kulite
Ngadang kakang, pegel jangklik jangklike
Langka teka ne..
Pegel kula nunggune
sampe tekan keliwat ning waktune

Coba gah kang gage mene
Kula pengen ketmu ora kejagan

Apa kakang, ora kangen
Karo kula semene gembelng mayeng
Iya gede iya montok
duren mateng pribasane
Manis adem~ iya di pangane...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dede S - Wijil Beton"

Posting Komentar