Lirik Lagu Tarling Dian Anic -Bendungan Karet

Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Bendungan Karet

Ning Lamunan
Masih Sok Kelingan
Kelingan Lagi
Waktu Perpisahan..

Ning Bendungan
Karet Rambatan Kulon
Kita Wong Loro
Nangis Bareng Ketuwon..

Nangisi Nasib
Sing Lagi Dilakoni
Hubungan Cinta
Sing Ora Direstui

Masalah Harta
Sing Dadi Persoalan
Kita Wong Loro
Akhire Pisahan

Duh Mengkenen Temen
Ra..sane..
Wong.. Lagi..,
Kapegot Tresnane
Kaya.. Beli~
Ngalami Dewek Bae
Wis.. Percuma..
Urip Kah Langka Artine..

Kenangan Pait
Masih Ngganjel Ning Dada..
Cinta.. Pertama..
Ora Kelaksana..

Cuma.. Siji..
Idamaneng Ati..
Mung Sayange..
Ora Dadi Siji..

Duh Mengkenen Temen
Ra..sane..
Wong.. Lagi..,
Kapegot Tresnane
Kaya.. Beli~
Ngalami Dewek Bae
Wis.. Percuma..
Urip Kah Langka Artine..

Ning Lamunan
Masih Sok Kelingan
Kelingan Lagi
Waktu Perpisahan..

Ning Bendungan
Karet Rambatan Kulon
Kita Wong Loro
Nangis Bareng Ketuwon.

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic -Bendungan Karet"

Posting Komentar