Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Bli Tega

Lirik Lagu Tarling Bli Tega - Dian Anic

Ditinggal laki kula karo anak
Jare arep luru kerjaan
Ora nyangka...sampe nem wulan
Ora inget anak rabi kelangan

Kula curiga nem wulan bli teka
Tek gulati kang demi cinta
Kula watir kakang sengsara
Tempo ketemu kakang lagi kawinan

Udan banyu mata ati hancur lara
Laki bener tega ngianati kula
Sambat ning sapa

Kula ikhlas rela kakang kawin maning
Kula titip anak aja enak-enak
Kula jaluk dipegat
Bli tega embukanane
Ati lagi blenak lan tersesat

Kula curiga nem wulan bli teka
Tek gulati kang demi cinta
Kula watir kakang sengsara
Tempo ketemu kakang lagi kawinan

Udan banyu mata ati hancur lara
Laki bener tega ngianati kula
Sambat ning sapa

Kula ikhlas rela kakang kawin maning
Kula titip anak aja enak-enak
Kula jaluk dipegat
Bli tega embukanane
Ati lagi blenak lan tersesat

Ditinggal laki kula karo anak
Jare arep luru kerjaan
Ora nyangka sampe nem wulan
Ora inget anak rabi kelangan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Bli Tega"

Posting Komentar