Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Due Jampi Apa

Lirik Lagu Tarling Due Jampi Apa - Dian Anic

kang.. Due jampi apa sih kang
Kula dikemat apa sih. kakang

Padahal akeh wong lanang bujangan
Akeh perjaka sing durung kawinan
Nangapa kakang sing tek demeni
Padahal bengen pernah nyakiti

Due Jampi lan kemat apa
Sampe kula ora berdaya
Kebayang bae ning pikiran
Saya lawas tambah kelingan

Reff:
Lamon jodoh bisa ditambani
Arep luruh lanang sejati
Wong sing jujur eman ning rabi
Poma aja lelara ati

Bokat wis kuasa illahi
Sing penting kakang aja nyakiti

Due Jampi lan kemat apa
Sampe kula ora berdaya
Kebayang bae ning pikiran
Saya lawas tambah kelingan

Reff:
Lamon jodoh bisa ditambani
Arep luruh lanang sejati
Wong sing jujur eman ning rabi
Poma aja lelara ati

Bokat wis kuasa illahi
Sing penting kakang aja nyakiti

Padahal akeh wong lanang bujangan
Akeh perjaka sing durung kawinan
Nangapa kakang sing tek demeni
Padahal bengen pernah nyakiti

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Due Jampi Apa"

Posting Komentar