Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Endog Kapitan Watu

Lirik Lagu Tarling Endog Kapitan Watu - Dian Anic

Kaya endog kapitan watu..

Apa cintane sampean wis luntur,
Apa duwe sing anyar..
Apa sayange wis pudar,
Nunggu telung taun bli sabar..

Mung bisa nangis lan njerit
nyungsep ning bantal,
Sun ora berdaya..
Najan batin bli nrima,
Laki tega wayu cinta..

reff:
Kaya endog kapitan watu,
Nangis banyu mata bli metu..
Jare setia,
Nyatane dusta..

Kaya digiles slender sanga,
Laki njaluk pegat manten langka..
Remuk ati ngrasa dizolimi,
Sun gagas mata mlolong
ning negarane uwong..

Mung bisa nangis lan njerit
nyungsep ning bantal,
Sun ora berdaya..
Najan batin bli nrima,
Laki tega wayu cinta..

reff:
Kaya endog kapitan watu,
Nangis banyu mata bli metu..
Jare setia,
Nyatane dusta..

Kaya digiles slender sanga,
Laki njaluk pegat manten langka..
Remuk ati ngrasa dizolimi,
Sun gagas mata mlolong
ning negarane uwong..

Apa cintane sampean wis luntur,
Apa duwe sing anyar..
Apa sayange wis pudar,
Nunggu telung taun bli sabar..

Mung bisa nangis lan njerit
nyungsep ning bantal,
Sun ora berdaya..
Najan batin bli nrima,
Laki tega wayu cinta..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Endog Kapitan Watu"

Posting Komentar