Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Setahun Setengah

Lirik Lagu Tarling Setahun Setengah - Dian Anic

Rasa Ati Bli Sabar Pengen Dadi Siji
Bayangane Slalu Ana Ning Jero Lamunan
Duh Pujaan Kula Cinta
Senajan Pira Lawase
Kongkon Ngenteni, Pasti Tek Tonggoni

Jarak Lan Waktu Bli Bakal
Dadi Penghalang
Sing Penting Kita Wong Loro
Saling Pengertian
Setahun Setengah Maning
Tek Tonggoni Kakang Balik
Sing Luar Negri
Bli Bakal Ngingkari

Tek Anti Sampe Ning endi
Tek Tunggu Bli Ngenal Waktu
Bli Ragu Kula Ngenteni
Cintane, Mung Ning Sampean Siji siji

Tek Anti Sampe Ning endi
Tek Tunggu Bli Ngenal Waktu
Bli Ragu Kula Ngenteni
Cintane, Mung Ning Sampean Siji siji

Jarak Lan Waktu Bli Bakal
Dadi Penghalang
Sing Penting Kita Wong Loro
Saling Pengertian
Setahun Setengah Maning
Tek Tonggoni Kakang Balik
Sing Luar Negri
Bli Bakal Ngingkari

Tek Anti Sampe Ning endi
Tek Tunggu Bli Ngenal Waktu
Bli Ragu Kula Ngenteni
Cintane, Mung Ning Sampean Siji siji

Tek Anti Sampe Ning endi
Tek Tunggu Bli Ngenal Waktu
Bli Ragu Kula Ngenteni
Cintane, Mung Ning Sampean Siji siji

Rasa Ati Bli Sabar Pengen Dadi Siji
Bayangane Slalu Ana Ning Jero Lamunan
Duh Pujaan Kula Cinta
Senajan Pira Lawase
Kongkon Ngenteni, Pasti Tek Tonggoni

Jarak Lan Waktu Bli Bakal
Dadi Penghalang
Sing Penting Kita Wong Loro
Saling Pengertian
Setahun Setengah Maning
Tek Tonggoni Kakang Balik
Sing Luar Negri
Bli Bakal Ngingkari

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Setahun Setengah"

Posting Komentar