Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Danas Pentil

Lirik Lagu Tarling Danas Pentil - Diana Sastra

Danas danas pentil
Dibuange ning dalan
Yen sampean kucir
Aja sokat demenan..

Kula luru lanang
Sing wis langka rabine
Bli arep ngladeni
Sing wis ana buntute..

Ari ngomong kaya manuk beo.
Ari ngayal pengen rabi loro..

Dasar kakang, wedi ning rabine
Yen ketangguan, dipulir kupinge..

Kula luru lanang
Sing wis langka rabine
Bli arep ngladeni
sing wis ana buntute..

Ari ngomong kaya manuk beo.
Ari ngayal pengen rabi loro..

Dasar kakang, wedi ning rabine
Yen ketangguan, dipulir kupinge..

Danas danas pentil
Dibuange ning dalan
Yen sampean kucir
Aja sokat demenan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Danas Pentil"

Posting Komentar