Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Kedanan Lanang

Lirik Lagu Tarling Kedanan Lanang - Diana Sastra

mengkenen lagi kedanan lanang
cengar-cengir dewekan
kaya kenang kesurupan
nglamun gemuyu nangis dewekan

wong ganteng tulung aja tegelan
kula demen sampean demene kepatiwasan
mung siji kakang sing kanggo tamba

pegel dodok sikil sampe kesemutan
nunggu kakang najan katon seklayaban

rindu kula ning sampean bli ketahan
sumedote ati kepengen barengan

pribasane lintang ngalih munggia driji
sekuwayang..yen bli dadi siji...

wong ganteng tulung aja tegelan
kula demen sampean demene kepatiwasan
mung siji kakang sing kanggo tamba

pegel dodok sikil sampe kesemutan
nunggu kakang najan katon seklayaban

rindu kula ning sampean bli ketahan
sumedote ati kepengen barengan

pribasane lintang ngalih munggia driji
sekuwayang..yen bli dadi siji...

mengkenen lagi kedanan lanang
cengar-cengir dewekan
kaya kenang kesurupan
nglamun gemuyu nangis dewekan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Kedanan Lanang"

Posting Komentar