Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Nembe Mareki

Lirik Lagu Tarling Nembe Mareki - Diana Sastra

Aja ngarep ngarep aken
Yen kula bakale demen
Sebab kula due laki
Bli mungkin arep ndueni

Aja nunggu nunggu waktu
Sing batese ora tentu
Ngucap tek tunggu rangdane
Akeh wong wadon sejene
Aja ngarep ngarep aken

Reff:
Tek akui bengen cinta
Bengen tresna ning sampean
Naning sekien beda
Kula due keluarga

Bonggan sapa tek enteni
Tek tonggoni ora teka
Kula wis due laki
Kakang nembe mareki
Bengen olih demenan
Kien cukup meduluran

Aja nunggu nunggu waktu
Sing batese ora tentu
Ngucap tek tunggu rangdane
Akeh wong wadon sejene
Aja ngarep ngarep aken

Reff:
Tek akui bengen cinta
Bengen tresna ning sampean
Naning sekien beda
Kula due keluarga

Bonggan sapa tek enteni
Tek tonggoni ora teka
Kula wis due laki
Kakang nembe mareki
Bengen olih demenan
Kien cukup meduluran

Aja ngarep ngarep aken
Yen kula bakale demen
Sebab kula due laki
Bli mungkin arep ndueni

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Nembe Mareki"

Posting Komentar