Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Sarung Ilang

Lirik Lagu Tarling Sarung Ilang - Diana Sastra

Wis Lawas.Sekien Kula Kelangan...
Ngendi Bae...Anane Kasih Pujaan...
Pribasane Sarung Ilang,....
Karo Kakang Sing Tek Sayng,,.
Ucul Sing Tangan,,..
Tinggal Kenangan,,....

Sampe Sekiyen.Kulane Masih Ngenteni,,..
Ning Sampean.Sing Dadi Gandulane Ati,..
DiGawa Turu.Ora Lali,,..
Kula Pengen Dadi Siji,,..
Ana Ning Endi,,..Kula Gulati,...

Lamon,..Sarung Ilang...
Kudu,..Tuku Maning...
Yen Wong....Lanang Ilang,,..
Bisa.... Ganti Maning,..

Lamon,..Sarung Ilang...
Kudu,..Tuku Maning...
Yen Wong....Lanang Ilang,,..
Bisa.... Ganti Maning,..

Aduh Keder Milie,,..
Durung Ana Sing Cocok Bae,,..
Najan Akeh Wong Lanang,...
Kula Watir...Gampang Ilang.

Wis Lawas.Sekien Kula Kelngan...
Ngendi Bae...Anane Kasih Pujaan...
Pribasane Sarung Ilang,....
Karo Kakang Sing Tek Sayng,,.
Ucul Sing Tangan,,..
Tinggal Kenangan,,....

Lamon,..Sarung Ilang...
Kudu,..Tuku Maning...
Yen Wong....Lanang Ilang,,..
Bisa.... Ganti Maning,..

*..".Salam Persahabatan."..*

Lamon,..Sarung Ilang...
Kudu,..Tuku Maning...
Yen Wong....Lanang Ilang,,..
Bisa.... Ganti Maning,..

Aduh Keder Milie,,..
Durung Ana Sing Cocok Bae,,..
Najan Akeh Wong Lanang,...
Kula Watir...Gampang Ilang.

Wis Lawas.Sekien Kula Kelangan...
Ngendi Bae...Anane Kasih Pujaan...
Pribasane Sarung Ilang,....
Karo Kakang Sing Tek Sayng,,.
Ucul Sing Tangan,,..
Tinggal Kenangan,,....

Sampe Sekiyen.Kulane Masih Ngenteni,,..
Ning Sampean.Sing Dadi Gandulane Ati,..
DiGawa Turu.Ora Lali,,..
Kula Pengen Dadi Siji,,..
Ana Ning Endi,,..Kula Gulati,...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Sarung Ilang"

Posting Komentar