Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Satene Bae

Lirik Lagu Tarling Satene Bae - Diana Sastra

kakang.kula wis ngerti
bokat .pengen ngrasani
cukup ,sepisan bae,
lamun pan tuku sate
aja digawa weduse..

kien, kula wis paham
kakang wis ora doyan
kaya lir ibarate mangan mung tahu tempe
kakang wis bosen manganne..

yen kakang ..pengen nyoba..
pengen mangan ning jaba..
los..tapi aja..keterusan..

mending satene bae,.aja gawa weduse..
repot ngurus,lan ..ngempanane..
tapi inget kang,,sepisan bae..

kien,kula wis paham
kakang wis ora doyan
kaya,lir ibarate,mangan mung tahu tempe
kakang, wis bosen manganne..

yen kakang pengen nyoba..
pengen mangan ning jaba..
los..tapi aja, .keterusan..

mending satene bae,aja gawa weduse..
repot ngurus ,,lan ngempanan ne..
tapi..inget kang,sepisan bae...

kakang.kula wis ngerti,
bokat ,pengen rasani
cukup sepisan bae,lamun pan tuku sate
aja digawa weduse..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Satene Bae"

Posting Komentar