Lirik Lagu Tarling Indra Zayka - Mimi

Lirik Lagu Tarling Mimi - Indra Zayka

Mimi…Ning Endi Mimi
Kula Rindu… Kelangan Mimi

Bingung Tulung Tulunge Ning Sapa
Mimi Sambat Sambate Ning Sapa
Nangis Kien Mimi Uwis Langka

Kula Awit Cilik Tekang Gede
Pengen Bisa Nemoni Wong Tua
Nanging Takdir sing Wis Nyumbadani
Kula Nrima Kula Pasrah
Bokat Wis Takdir Illahi
Bukana Dalan Sing Padang
Kanggo Mimi Sing Tek Sayang

Bisane Nglamun Hati Keyungyun
Banyumata Ora Kejagan

Terus Kepriwe Kula Dewekan
Rasa Bli Duwe Harapan
Nasib Perih Sing Kula Alami
Bokat Takdire Illahi

Kula Awit Cilik Tekang Gede
Pengen Bisa Nemoni Wong Tua
Nanging Takdir sing Wis Nyumbadani
Kula Nrima Kula Pasrah
Bokat Wis Takdir Illahi
Bukana Dalan Sing Padang
Kanggo Mimi Sing Tek Sayang

Bisane Nglamun Hati Keyungyun
Banyumata Ora Kejagan

Terus Kepriwe Kula Dewekan
Rasa Bli Duwe Harapan
Nasib Perih Sing Kula Alami
Bokat Takdire Illahi

Bingung Tulung Tulunge Ning Sapa
Mimi Sambat Sambate Ning Sapa
Nangis Kien Mimi Uwis Langka

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Indra Zayka - Mimi"

Posting Komentar