Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Basuh Raga

Lirik Lagu Tarling Basuh Raga - Nunung Alvi

demen demene kepatiwasa
ampun kaya kuat kaya beli

lamon sampe ora kelaksana
sunya kula arep ngwasuh raga
adus kembang tengah wengi
puasane pati geni
pengen kepengen dadi sewiji

reff
pengen kelakon dadi sawiji
saban bengi tek wiridi
jare wong tua turu ning longan
sampe tek lakoni

sing penting kula bisa laksana
cara apa tek cobani
sampe ngalami sun pernah nyepi
ning buyut sing mandi
supaya bisa kelakon karo kakang
pengen dadi siji

lamon sampe ora kelaksana
sunya kula arep ngwasuh raga
adus kembang tengah wengi
puasane pati geni
pengen kepengen dadi sewiji

reff
pengen kelakon dadi sawiji
saban bengi tek wiridi
jare wong tua turu ning longan
sampe tek lakoni

sing penting kula bisa laksana
cara apa tek cobani
sampe ngalami sun pernah nyepi
ning buyut sing mandi
supaya bisa kelakon karo kakang
pengen dadi siji

demen demene kepatiwasa
ampun kaya kuat kaya beli

lamon sampe ora kelaksana
sunya kula arep ngwasuh raga
adus kembang tengah wengi
puasane pati geni
pengen kepengen dadi sawiji

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Basuh Raga"

Posting Komentar