Lirik Lagu tarling Nunung Alvi - Dewa Ruci

Lirik Lagu Tarling Dewa Ruci - Nunung Alvi

Yen masih demen karo rabine
Karo rabine
Aja ngrayu ngubek ngubek kula bae

Ning masa lalu
Biar berlalu wis ora butuh
Aja ngungkit ati kula masih sakit

Katone alim ibarat dewa ruci
Nyatane dusta sampean tukang nyusubi

Aja ngupai harapan sing palsu
Ngadu wong wadon
Nyebaraken cinta sing makruh


Ning masa lalu
Biar berlalu wis ora butuh
Aja ngungkit ati kula masih sakit

Katone alim ibarat dewa ruci
Nyatane dusta sampean tukang nyusubi

Aja ngupai harapan sing palsu
Ngadu wong wadon
Nyebaraken cinta sing makruh

Yen masih demen karo rabine
Karo rabine
Aja ngrayu ngubek ngubek kula bae

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu tarling Nunung Alvi - Dewa Ruci"

Posting Komentar