Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi ft Ade Karya - Apa Maksude

Lirik Lagu Tarling Apa Maksude - Nunung Alvi ft Ade Karya

L:
tek sawang sawang sing mau
gadis manis pancen ayu
wonge sopan murah gemuyu
yen balik kakange melu

P:
wong lanang pancen bli sopan
ngrayu wong wadon ning dalan
sampean aja lok ganggu
kula iki lagi perlu

reff
L:
perlu dewekan apa sih gulati kita
P:
aja sembarangan kulane di anggep apa

L:
yen ade gelem
tek anggep wong wadon dewek

P:
aja macem macem
berarti sampean ngledek

L:
dudu ngledek dudu ngece
kakang ngomong ana maksude

P:
tapi ora sopan carane
wadon di anggep sepele

L:
tek sawang sawang sing mau
gadis manis pancen ayu
wonge sopan murah gemuyu
yen balik kakange melu

P:
wong lanang pancen bli sopan
ngrayu wong wadon ning dalan
sampean aja lok ganggu
kula iki lagi perlu

reff
L:
perlu dewekan apa sih gulati kita
P:
aja sembarangan kulane di anggep apa

L:
yen ade gelem
tek anggep wong wadon dewek

P:
aja macem macem
berarti sampean ngledek

L:
dudu ngledek dudu ngece
kakang ngomong ana maksude

P:
tapi ora sopan carane
wadon di anggep sepele

L:
yen salah jaluk ampura
maklum kita bli sengaja

P:
tek maafi kesalahane
sampean apa maksude

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi ft Ade Karya - Apa Maksude"

Posting Komentar