Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi ft Suka Wijaya - Aja Bohong

Lirik Lagu Tarling Aja Bohong - Nunung Alvi ft Suka Wijaya

pr :
Kula takon, jawab poma aja bohong
Terus terang, mumpung lagi langka uwong
Priben maksude, priben pikire
Wong due rabi, ngakune perjaka bae

Lk :
Memang bener, kakang ngerasa salah
Kudu ngarti, iku gara-gara cinta
Cinta ning rabi, mung mandeng harta
Cinta ning nunung, kakng kuh
sepenuh jiwa

Pr :
Priben yen ninggal kula,
Tentune ora beda
Wis mana bagen? umah
Kula bli bakal nrima
Cukup kula sing korban,
Gara-gara sampean

LK :
Mampang ora bohongan,
Kakang terang-terangan
Aja dianggep rayu,
Bener cinta sing kalbu,
Aja puas-puas ati,
Kakang pengen dadi siji

Pr :
Ciri-ciri, wong lanang
sing hidung belang
Lamun mangkat, sing umah ngakue dolan

Lk :
Itu terserah, yen bener nyangka
Lamun wis weruh, nembeke? mega percaya

Pr :
Priben yen ninggal kula,
Tentune ora beda
Wis mana bagen? umah
Kula bli bakal nrima
Cukup kula sing korban,
Gara-gara sampean

LK :
Mampang ora bohongan,
Kakang terang-terangan
Aja dianggep rayu,
Bener cinta sing kalbu,
Aja puas-puas ati,
Kakang pengen dadi siji

Pr :
Ciri-ciri, wong lanang
sing hidung belang
Lamun mangkat, sing umah ngakue dolan

Lk :
Itu terserah, yen bener nyangka
Lamun wis weruh, nembeke? mega percaya

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi ft Suka Wijaya - Aja Bohong"

Posting Komentar