Lirik Lagu Nunung Alvi - Lanang Sejati

Lirik Lagu Lanang Sejati - Nunung Alvi

kebayang dudu kenang gantenge
kelingan dudu saking kasepe
nanging kasih sayang sampean
sing gawe sun mabok kepayang

kaya ora gampang nemoni
jaman kien lanang sejati
saling percaya karo janji
jujur setia welas asih

ibarat dewa sampean dewa asmara
bagus ning rupa ora sok gawe lelara

ibarat dewa sampean dewa asmara
bagus ning rupa ora sok gawe lelara

kabeh memuji kabeh ngagumi
pantes sampean yen kanggo rebutan

kebayang dudu kenang gantenge
kelingan dudu saking kasepe
nanging kasih sayang sampean
sing gawe sun mabok kepayang

ibarat dewa sampean dewa asmara
bagus ning rupa ora sok gawe lelara

ibarat dewa sampean dewa asmara
bagus ning rupa ora sok gawe lelara

kabeh memuji kabeh ngagumi
pantes sampean yen kanggo rebutan

kebayang dudu kenang gantenge
kelingan dudu saking kasepe

nanging kasih sayang sampean
sing gawe sun mabok kepayang

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Nunung Alvi - Lanang Sejati"

Posting Komentar