Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Tutus

Lirik Lagu Tarling Tutus - Nunung Alvi

Satus... minggu bli sedelat,
Istri sapa batine kuat,
Ana madu pasti ana kumbang,
Langka rindu tandane bli sayang....

Coba srog nyalar ning tangga,
Apa memang kula sing salah,,,,
Yen sekien kula berpaling cinta,
Karo pemuda kang sayang ning kula,,,,,
Coba srog nyalar ning tangga......

reff:
Ana tutus pirang-pirang tutus,
Nggelar tenda ningg tengah sawah..

Ana tutus pirang-pirang tutus,
Nggelar tenda ningg tengah sawah..
Kula putus mending cinta putus,
Daripada kula ditambang dawa..

Coba srog nyalar ning tangga,
Apa memang kula sing salah,,,,
Yen sekien kula berpaling cinta,
Karo pemuda kang sayang ning kula,,,,
Coba srog nyalar ning tangga....

reff:
Ana tutus pirang-pirang tutus,,,
Nggelar tenda ningg tengah sawah..

Ana tutus pirang-pirang tutus,
Nggelar tenda ningg tengah sawah..
Kula putus mending cinta putus,,,,
Daripada kula ditambang dawa....

Satus minggu bli sedelat,,,,,
Istri sapa batine kuat,,,,
Ana madu pasti ana kumbang,
Langka rindu tandane bli sayang...
Coba srog nyalar ning tangga...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Tutus"

Posting Komentar