Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Wadon Simpenan

Lirik Lagu Tarling Wadon Simpenan - Nunung Alvi

Kang,,.Tulungana Kula Iki.
Coba Kobengi Mareki.
Kula Kangen,,, Ning Kakang Siji,,,.
Kula Pengen,,,. Ditemoni,,.

Kang,,. Tulung Aja Bengi Bengi.
Manjinga.Sing Lawang Guri.
Bengi iki,,. Mungpung Lagi Sepi,,..
Kasur Bantale Wis Wangi,,,..

Mengkenen Rasane
Dadi,,Wadon Simpenan,,,..

Sun Due Demenan
Kang Wis,,Due Rabi,,,.
Karna,,Kang Kulane,,,,.
Ning Kakang Demen,,Bae,,..

Kang,,. Tulung Aja Bengi Bengi.
Manjinga.Sing Lawang Guri.
Bengi iki,,. Mungpung Lagi Sepi,,..
Kasur Bantale Wis Wangi,,,..

Mengkenen Rasane
Dadi,,Wadon Simpenan,,,..

Sun Due Demenan
Kang Wis,,Due Rabi,,,.
Karna,,Kang Kulane,,,,.
Ning Kakang Demen,,Bae,,..

Kang,,.Tulungana Kula Iki.
Coba Kobengi Mareki.
Kula Kangen,,, Ning Kakang Siji,,,.
Kula Pengen,,,. Ditemoni,,.

Kang,,. Tulung Aja Bengi Bengi.
Manjinga.Sing Lawang Guri.
Bengi iki,,. Mungpung Lagi Sepi,,..
Kasur Bantale Wis Wangi,,,..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Wadon Simpenan"

Posting Komentar