Lirik Lagu Tarling Sri Avista - Keganggu

Lirik Lagu Tarling Keganggu - Sri Avista

Nalika arep turu
Ati rasa keganggu
Pengen pisan ketemu
Nganti bli bisa turu

Lamon ning tengae wengi
Bayangan sang kekasih
Kelingan janji suci
Bareng sabar ngenteni
Bareng.. Sabar ngenteni

Rentegeng ati
Kaya wis nyumbadani
Bagen gah mati
Tenimbang bli dadi siji

Kasih pujaaan
Kang gawe rasa bahagia
Awan lan bengi
Kebayang katon ning mata

Kapan waktune sun kelakone
Pada tresnane pada sayangee

Aja dawa-dawa lara
Wis ora sanggup nyangga
Batin slalu disiksa
Pengen gage laksana
Pengen~ gage laksana

Rentegeng ati
Kaya wis nyumbadani
Bagen gah mati
Tenimbang bli dadi siji

Kasih pujaaan
Kang gawe rasa bahagia
Awan lan bengi
Kebayang katon ning mata

Kapan waktune~ sun kelakone
Pada tresnane~ pada sayangee

Aja dawa-dawa lara
Wis ora sanggup nyangga
Batin slalu disiksa
Pengen gage laksana
Pengen gage laksana

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Sri Avista - Keganggu"

Posting Komentar