Lirik Lagu Tarling Sri Avista - Kegembang

Lirik Lagu Tarling Kegembang - Sri Avista

Percaya yen wis mengkenen
Kelingan ning waktu bengen
Duite akeh pakean keren
Sekien dadi mengkenen

Gara-garae kegembang
Ning wong wadon hidung belang
Kabeh pitutur bli tek ladeni
Persis wong sing ketutup ati

Nasib..urip ning dunya
Sengsara..kula sengsara
Akibat nurut wong wadon
Sing akhire gawe wirang
Dunya akeh dadi entok
Wong sing sengit pada keprok

Percaya..bengen percaya
Bokatan arep setia
Bener omonge wong tua
Luruh jodoh sing waspada
Sekien kula ngalami
Keduhung tinemung guri

Gara-garae kegembang
Ning wong wadon hidung belang
Kabeh pitutur bli tek ladeni
Persis wong sing ketutup ati

Nasib..urip ning dunya
Sengsara..kula sengsara
Akibat nurut wong wadon
Sing akhire gawe wirang
Dunya akeh dadi entok
Wong sing sengit pada keprok

Percaya..bengen percaya
Bokatan arep setia
Bener omonge wong tua
Luruh jodoh sing waspada
Sekien kula ngalami
Keduhung tinemung guri

Percaya yen wis mengkenen
Kelingan ning waktu bengen
Duite akeh pakean keren
Sekien dadi mengkenen

Gara-garae kegembang
Ning wong wadon hidung belang
Kabeh pitutur bli tek ladeni
Persis wong sing ketutup ati

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Sri Avista - Kegembang"

Posting Komentar