Lirik Lagu Tarling Sri Avista - Madu Janji

Lirik Lagu Tarling Madu Janji - Sri Avista

Kaya kaya wong sejagat buana
Mung mas cipto sing tek sayang tek puja

Ora nana ning selumaeng bumi
Cuma nok sri dadi pepunden ati

Kula watir sampean bli temenan
Sebab kula emong kanggo dolanan

Aja watir sing percaya ning ati
Ora bakal kakang ngingkari janji

Bagja temen yen besuk laksana
Urip bareng se-ia sekata

Rumah tangga sing dadi tujuan
Bahagia urip bebarengan

Mugaha segala kang dicita-cita
Diridoi ning kang kuasa
Senajan rintangan sepira akehe
Yen wis jodoh mendi parane

Kaya kaya wong sejagat buana
Mung mas cipto sing tek sayang tek puja

Ora nana ning selumaeng bumi
Cuma nok sri dadi pepunden ati

Kula watir sampean bli temenan
Sebab kula emong kanggo dolanan

Aja watir sing percaya ning ati
Ora bakal kakang ngingkari janji

Bagja temen yen besuk laksana
Urip bareng se-ia sekata

Rumah tangga sing dadi tujuan
Bahagia urip bebarengan

Mugaha segala kang dicita-cita
Diridoi ning kang kuasa
Senajan rintangan sepira akehe
Yen wis jodoh mendi parane

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Sri Avista - Madu Janji"

Posting Komentar