Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Melumah Mengkureb

Lirik Lagu Tarling Melumah Mengkureb - Susy Arzetty

yen wong wadon turune melumah
lagi akeh sing di pikirena
mikiri anak esuk jajan apa

yen wong lanang turune mengkureb
lagi mikir ngilangaken mumet
luruh rejeki kanggo anak rabi

kien lagu jamu pusing
tolak bala dompet garing

aja lok di gawe rungsing
mangan urug bli dadi daging

yen wong wadon seneng turu miring
pikir tenang ngilangaken rungsing
mikiri kridit wayah setor maning

yen wong lanang turu sering nglindur
awan kerja bengi angger nglembur
kuen akibat awak kurang nganggur

kien lagu lagu laguan
mekaya karo tabuan

aja gawe pikir ngringsing
bokat setres kelangan daging

yen wong wadon turune melumah
lagi akeh sing di pikirena
mikiri anak esuk jajan apa

yen wong lanang turune mengkureb
lagi mikir ngilangaken mumet
luruh rejeki kanggo anak rabi

kien lagu jamu pusing
tolak bala dompet garing

aja lok di gawe rungsing
mangan urug bli dadi daging

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Melumah Mengkureb"

Posting Komentar