Lirik Lagu Tarling Susy Yess - Pegel Nunggune

Lirik Lagu Tarling Pegel Nunggune - Susy Yess

Gara garae wong lanang ninggal lunga
Tanpa lan salah uga tanpa dosa
Sing dadi korban anak lan kluarga
Sun due laki kaya ora ngurusi

Ketunggon beli uga di pegat beli
Sewulan luih ora lok di nafkahi
Durung ngalami oh turu barengan
Rasane atis gulang guling dewekan

Sedih...rasane ning ati...
Rumah tangga sun di tinggal kari

Ora sanggup lamon pan wayuan..
Masa tega karo keturunan
Duh kakang kapan balike
Ingeta karo anake

Kula wis pegel nunggune
Wis lawas langka tekane
Ketunggon beli uga di pegat beli
Sewulan luih ora lok di nafkahi
Durung ngalami oh turu barengan
Rasane atis gulang guling dewekan

Sedih...rasane ning ati...
Rumah tangga sun di tinggal kari

Ora sanggup lamon pan wayuan..
Masa tega karo keturunan
Duh kakang kapan balike
Ingeta karo anake

Kula wis pegel nunggune
Wis lawas langka tekane
Gara garae wong lanang ninggal lunga
Tanpa lan salah uga tanpa dosa
Sing dadi korban anak lan kluarga
Sun due laki kaya ora ngurusi

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Yess - Pegel Nunggune"

Posting Komentar