Lirik Lagu Tarling Yoshica Komara - Langka Jodone

Lirik Lagu Tarling Langka Jodone - Yoshica Komara

Kita Manusia... Due Rencana
Gusti Allah... Due Kuasa
Wong Loro Pada Demene
Wong Loro Pada Sayange
Mung Sayang Langka Jodone
Hooo...

Kula Kawin...
Dudu Pengene Kula
Tapi Karna.. Paksaan Wong Tua
Langka Niat Gawe Lara
Langka Niat Hianati Cinta
Oh Sayang Jaluk Ampura
Hooo...

Kula Rumah Tangga
Kehendak Wong Tua
Yen Ora Nuruti
Supata Anak Durhaka

Raga Bisa Direnggut
Cinta Bli Bisa Direbut
Kasih Lan Sayang
Cuma Kanggo Sampean
Usapi Banyu Mata
Sing Ikhlas Lan Nerima

Kula Kawin...
Dudu Pengene Kula
Tapi Karna.. Paksaan Wong Tua
Langka Niat Gawe Lara
Langka Niat Hianati Cinta
Oh Sayang Jaluk Ampura
Hooo...

Kula Rumah Tangga
Kehendak Wong Tua
Yen Ora Nuruti
Supata Anak Durhaka

Raga Bisa Direnggut
Cinta Bli Bisa Direbut
Kasih Lan Sayang
Cuma Kanggo Sampean
Usapi Banyu Mata
Sing Ikhlas Lan Nerima

Kita Manusia... Due Rencana
Gusti Allah... Due Kuasa
Wong Loro Pada Demene
Wong Loro Pada Sayange
Mung Sayang Langka Jodone
Hooo...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Yoshica Komara - Langka Jodone"

Posting Komentar