Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Langit Biru

Lirik Lagu Tarling Langit Biru - Dian Anic

Ora pernah disangka
Ora pernah diduga
Sampeyan kien dusta
Gawe lelara...

Bengen kula dipuja
Kula dimanja-manja
Nang apa kien tega
Mutus aken cinta...

Ka..kang.. Apa kelalen..
Sumpah sampeyan..
Ning waktu bengen..

Jan..ji.. Semanis madu
Nyatane pait.. Kaya empedu..
Langit biru ketutup awan
Ati kelayu.. Karena sampeyan..

Bengen kula dipuja
Kula dimanja-manja
Nang apa kien tega
Mutus aken cinta...

Ka..kang.. Apa kelalen
Sumpah sampeyan..
Ning waktu bengen

Janji.. Semanis madu
Nyatane pait.. Kaya empedu..
Langit biru ketutup awan
Ati kelayu.. Karena sampeyan..

Ora pernah disangka
Ora pernah diduga
Sampeyan kien dusta
Gawe lelara...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Langit Biru"

Posting Komentar