Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Mlesed Janji

Lirik Lagu Tarling Mlesed Janji - Dian Anic

Kabeh wong ning alam dunya
Ndueni kenangan cinta
Wong loro gandengan tangan
Pinggir laut poto rerangkulan

Kakang sekien ngingkari
Mangkat adoh ra permisi
Rasa kangen setengah mati
Wis bli sabar pengen dadi siji

Tegel temen kakang ninggalaken
Ning kula wong sing lagi demen

Ana kabar kakang ning singapur
Padahal slingkuh karo batur
Ora nyangka kakang bohongi
Bathin sedih sampean mlesed janji

Kakang sekien ngingkari
Mangkat adoh ra permisi
Rasa kangen setengah mati
Wis bli sabar pengen dadi siji

Tegel temen kakang ninggalaken
Ning kula wong sing lagi demen

Ana kabar kakang ning singapur
Padahal slingkuh karo batur
Ora nyangka kakang bohongi
Bathin sedih sampean mlesed janji

Kabeh wong ning alam dunya
Ndueni kenangan cinta
Wong loro gandengan tangan
Pinggir laut poto rerangkulan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Mlesed Janji"

Posting Komentar