Lirik Lagu tarling Nunung Alvi - Ninggal Lunga

Lirik Lagu Tarling Ninggal Lunga - Nunung Alvi

Larane ati kula
Sing wis krasa ning dada
Cuma bisa nangis
Ngusap anyu mata

Kakang ninggal lunga
Laka kabar berita
Ning umah nunggu
Sampean teka
Batin rasa kesiksa
Rumah tangga di gawe apa

Kakang sekien ana ning endi
Kulane rindu kepengen nemoni

Senajana urip di gawe lara ati
Kula tetep sabar setia ngenteni
Kakang ana ning endi

Kakang ninggal lunga
Langka kabar berita
Ning umah nunggu
Sampean teka
Batin rasa kesiksa
Rumah tangga di gawe apa

Kakang sekien ana ning endi
Kulane rindu kepengen nemoni

Senajana urip di gawe lara ati
Kula tetep sabar setia ngenteni
Kakang ana ning endi

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu tarling Nunung Alvi - Ninggal Lunga"

Posting Komentar