Lirik Lagu Batur Seklambu - Dian Anic Feat Ochol Dhut






Lirik Lagu Batur Seklambu - Dian Anic Feat Ochol Dhut





Setahun setengah wis janji
Arep sabar ngenteni
Kien kakang arep balik
Sun bakal nagih janji





Kangen pujaan ana ning iringan
Sing lawas tek tinggal kerja ning perantauan
Mung bisa rindu bli bisa ketemu
Karna kien kula wis due keluarga





Reff:
Rindu wis segunung kangen bli kebendung
Wong sing tek rindu kehalang wis due batur seklambu
Cinta teka terlambat ning waktu bli tepat
Ketemu sampean ning waktu sun uwis due pasangan





Nang ngapa bli setia nunggu tekang tekane
Sebenere sun rela nunggu sampean laka kabar beritane





Mung bisa rindu bli bisa ketemu
Karna kien kula wis due keluarga





Reff:
Rindu wis segunung kangen bli kebendung
Wong sing tek rindu kehalang wis due batur seklambu
Cinta teka terlambat ning waktu bli tepat
Ketemu sampean ning waktu sun uwis due pasangan





Nang ngapa bli setia nunggu tekang tekane
Sebenere sun rela nunggu sampean laka kabar beritane





Kangen pujaan ana ning iringan
Sing lawas tek tinggal kerja ning perantauan
Mung bisa rindu bli bisa ketemu
Karna kien kula wis due keluarga


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama