Lirik Lagu Cikedung - Aas Rolani






Lirik Lagu Cikedung - Aas Rolani





Ning waktu kang kliwat
Kula pernah terpikat asmara
Salah swijine pemuda
Wonge ganteng dambaan ning jiwa





Cikedung dalane loyang
Desa jungjang andegane pedati
Ati rindu kakang sayang
Sing tek tunggu gawe lara ning ati





Reff:
Banyu mata kang minangka dadi saksi
Wong sejen bli bakal weruh
Ning persoalan pribadi





Mandan napa lamun ora dadi siji
Sun pasrah jiwa lan raga
Karo sang pujaan ati





Cikedung dalane loyang
Desa jungjang andegane pedati
Ati rindu kakang sayang
Sing tek tunggu gawe lara ning ati





Reff:
Banyu mata kang minangka dadi saksi
Wong sejen bli bakal weruh
Ning persoalan pribadi





Mandan napa lamun ora dadi siji
Sun pasrah jiwa lan raga
Karo sang pujaan ati





Cikedung dalane loyang
Desa jungjang andegane pedati
Ati rindu kakang sayang
Sing tek tunggu gawe lara ning ati


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama