Lirik Lagu Cinta Ora Sempurna - Susy Arzetty






Lirik Lagu Cinta Ora Sempurna - Susy Arzetty





Cinta asale sing perasaan
Lir kaya angin nyusub ning badan
Langka warnane ana rasane
Bisa nguripi bisa mateni





Cinta asale sing perasaan
Lir kaya angin nyusub ning badan
Langka warnane ana rasane
Bisa nguripi bisa mateni





Rindu ibarat ayang ayangan
Kadang sing teka cuma bayangan
Peteng katone langka sing puguh
Gambar ati pecah wis ora utuh





Reff:
Cinta Ora ngewujud
Hasrat ora ngebentuk
Tapi dahsyat rasane
Yen wis pedot tresnane





Cinta Ora sempurna
Sering gawe ketuwon
Urip lawas barengan
Tapi ora kelakon





Mungkin Tuhan due rencana
Tuhan uga sing nentukna





Rindu ibarat ayang ayangan
Kadang sing teka cuma bayangan
Peteng katone langka sing puguh
Gambar ati pecah wis ora utuh





Reff:
Cinta Ora ngewujud
Hasrat ora ngebentuk
Tapi dahsyat rasane
Yen wis pedot tresnane





Cinta Ora sempurna
Sering gawe ketuwon
Urip lawas barengan
Tapi ora kelakon





Mungkin Tuhan due rencana
Tuhan uga sing nentukna





Cinta asale sing perasaan
Lir kaya angin nyusub ning badan
Langka warnane ana rasane
Bisa nguripi bisa mateni


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama