Lirik Lagu Cuma Mantan - Ita DK






Lirik Lagu Cuma Mantan - Ita DK





Jujur ning ati sun masih demen ning sampeyan
Nanging kudu ngerti kien kula bli dewekan
Siji tek jaluk kudu bagi perasaan
Umpama ketemu masih bisa meduluran





Kula duwe laki duwe turunan
Bli mungkin duweni Mung cuma mantan…





Reff:
Jambu alas duh kakang jambu kemuning
Ninggal lawas kien kakang teka maning
Dudu tega klalen ning sumpah ora setia..
Kula nikah karena kakang ninggal lunga





Lempuyang kembange kuning
Kien kakang pengen kesanding
Ireng-ireng gula jawa
Sabar nunggu kula rangda





Siji tek jaluk kudu bagi perasaan
Umpama ketemu masih bisa meduluran





Kula duwe laki duwe turunan
Bli mungkin duweni mung cuma mantan…





Reff:
Jambu alas duh kakang jambu kemuning
Ninggal lawas kien kakang teka maning
Dudu tega klalen ning sumpah ora setia..
Kula nikah karena kakang ninggal lunga





Lempuyang kembange kuning
Kien kakang pengen kesanding
Ireng-ireng gula jawa
Sabar nunggu kula rangda





Jujur ning ati sun masih demen ning sampeyan
Nanging kudu ngerti kien kula bli dewekan
Siji tek jaluk kudu bagi perasaan
Umpama ketemu masih bisa meduluran





Kula duwe laki duwe turunan
Bli mungkin duweni Mung cuma mantan…


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama