Lirik Lagu Dianggep Selingan - Iis Dalifah






Lirik Lagu Dianggep Selingan - Iis Dalifah





Rasa getune ning guri
Demeni wong due rabi
Kula dianggap selingan
Blenake wayah giliran





Sekiyen kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake dika





Reff:
Banyu ning mata netese sun ora krasa
Batin kesiksa sungkan urip mati ya ora
Janjine kakang jare arep megat rabine
Mlesed janjine kula sing dadi korbane





Lara ning ati….. Getune setengah mati….





Sekiyen kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake dika





Reff:
Banyu ning mata netese sun ora krasa
Batin kesiksa sungkan urip mati ya ora
Janjine kakang jare arep megat rabine
Mlesed janjine kula sing dadi korbane





Lara ning ati….. Getune setengah mati….





Rasa getune ning guri
Demeni wong due rabi
Kula dianggap selingan
Blenake wayah giliran





Sekiyen kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake dika


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama