Lirik Lagu Diem Diem Bae - Ella Susanti






Lirik Lagu Diem Diem Bae - Ella Susanti





Kang ngomong aja meneng meneng bae
Kanng jujur aja pura pura bae
Potone sapa ning dompet sampean
Kula curiga ati penasaran





Kang ngaku baka bengi mendi bae
Kang kien sampean rubah sifate
Sering kluyuran mangkat pegagan
Rabi ning umah turu dewekan





Kang ngomong aja meneng meneng bae





Reff:
Dilawani di rubung lamuk
Sun due laki ora di dumuk dumuk
Apa sampean due sing anyar
Ning rabi dewek kaya wis ora doyan





Duh kakang coba terang terangan





Kang ngaku baka bengi mendi bae
Kang kien sampean rubah sifate
Sering kluyuran mangkat pegagan
Rabi ning umah turu dewekan





Kang ngomong aja meneng meneng bae





Reff:
Dilawani di rubung lamuk
Sun due laki ora di dumuk dumuk
Apa sampean due sing anyar
Ning rabi dewek kaya wis ora doyan





Duh kakang coba terang terangan





Kang ngaku baka bengi mendi bae
Kang kien sampean rubah sifate
Sering kluyuran mangkat pegagan
Rabi ning umah turu dewekan





Kang ngomong aja meneng meneng bae


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama