Lirik Lagu Eddy Zacky - Karma






Lirik Lagu Eddy Zacky - Karma





Karma ning alam dunya
Pasti bakale nyata
Aja gawe masalah
Aja gawe musia





Sapa sing gawe lara
Bakale kena karma
Kudu sing ati ati
Kudu saling ngormati





Reff:
Wis akeh bukti
Akeh contoh e
Urip Serakah
bakal Sengsara





Sapa sing nandur
Wis pasti mundur
Urip ning dunya
Aja serakah





Sekien wis kebukti
Ngepok ning badan sira
Urip sing ati ati
Kudu saling ngormati





Sapa sing gawe lara
Bakale kena karma
Kudu sing ati ati
Kudu saling ngormati





Reff:
Wis akeh bukti
Akeh contoh e
Urip Serakah
bakal Sengsara





Sapa sing nandur
Wis pasti mundur
Urip ning dunya
Aja serakah





Sekien wis kebukti
Ngepok ning badan sira
Urip sing ati ati
Kudu saling ngormati





Karma ning alam dunya
Pasti bakale nyata
Aja gawe masalah
Aja gawe musia





Sapa sing gawe lara
Bakale kena karma
Kudu sing ati ati
Kudu saling ngormati


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama