Lirik Lagu Gendeng Mlorod - Dian Anic 2018






Lirik Lagu Gendeng Mlorod - Dian Anic





Aja nyangka ora ora
Lamon durung bukti lan nyata
Dudu wadon runtah
Luru cinta ning adepan mata





Dianggepe gendeng mlorod
Modal dandan wis ayu dicopot
Bagen milih pegot
Najan cinta kula wis pegot





Reff:
Duwure gunung bisa ditanjaki
Kawine durung wis gawe nyakiti





Jerone jurang bisa tenjogi
Larange wirang bli bisa nomboki





Dianggepe gendeng mlorod
Modal dandan wis ayu dicopot
Bagen milih pegot
Najan cinta kula wis pegot





Reff:
Duwure gunung bisa ditanjaki
Kawine durung wis gawe nyakiti





Jerone jurang bisa tenjogi
Larange wirang bli bisa nomboki





Dianggepe gendeng mlorod
Modal dandan wis ayu dicopot
Bagen milih pegot
Najan cinta kula wis pegot





Reff:
Duwure gunung bisa ditanjaki
Kawine durung wis gawe nyakiti





Jerone jurang bisa tenjogi
Larange wirang bli bisa nomboki





Aja nyangka ora ora
Lamon durung bukti lan nyata
Dudu wadon runtah
Luru cinta ning adepan mata





Dianggepe gendeng mlorod
Modal dandan wis ayu dicopot
Bagen milih pegot
Najan cinta kula wis pegot


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama