Lirik Lagu Jaluk Di Kawin - Yani Ridho






Lirik Lagu Jaluk Di Kawin - Yani Ridho





Kang… kulane ngrasa isin….
Wis lawas… Hubungan batin…
Apa bli kelingan… Janji waktu sing dingin
Kang… kulane jaluk dikawin…





Lawas pitung ulan demenan klan sampean
Awit usum udan sampe kliwat panenan
Kang tetgaken yen bener demen kula
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tua
kang kula isin…





Reff:
Lamon arep temenan apa bukti sampean
Jare tes lebaran wong loro pengantenan
Kula isin ning tangga lamon kawine bli sida
Coba kakang mikira priwe lamon dadi kula





Batin nangis ati hancur…
Wong demen ditinggal kabur





Lawas pitung ulan demenan klan sampean
Awit usum udan sampe kliwat panenan
Kang tetgaken yen bener demen kula
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tua
kang kula isin…





Reff:
Lamon arep temenan apa bukti sampean
Jare tes lebaran wong loro pengantenan
Kula isin ning tangga lamon kawine bli sida
Coba kakang mikira priwe lamon dadi kula





Batin nangis ati hancur…
Wong demen ditinggal kabur





Lawas pitung ulan demenan klan sampean
Awit usum udan sampe kliwat panenan
Kang tetgaken yen bener demen kula
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tua
kang kula isin…


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama