Lirik Lagu Kesandung Cinta - Nunung Alvi






Lirik Lagu Kesandung Cinta - Nunung Alvi





Kakang wis duwe rabi
Kula wis duwe laki
Wong loro pada demene
Angel ilangakene





Lamun wis mabok cinta
Urip bli wedi dosa
Lamun ape perdoyo
Wis apa gebrake bae





Reff :
Cinta bli disengaja
Sayang ora diundang
Ibarat wong kesandung
Wis pasti nibake wurung





Sungguh ora disangka
Sungguh ora diduga
Sun bisa jatuh cinta
Karo wong duwe kluarga





Sun lagi gelap mata
Sun lagi kesandung cinta





Lamun wis mabok cinta
Urip bli wedi dosa
Lamun ape perdoyo
Wis apa gebrake bae





Reff :
Cinta bli disengaja
Sayang ora diundang
Ibarat wong kesandung
Wis pasti nibake wurung





Sungguh ora disangka
Sungguh ora diduga
Sun bisa jatuh cinta
Karo wong duwe kluarga





Sun lagi gelap mata
Sun lagi kesandung cinta





Kakang wis duwe rabi
Kula wis duwe laki
Wong loro pada demene
Angel ilangakene





Lamun wis mabok cinta
Urip bli wedi dosa
Lamun ape perdoyo
Wis apa gebrake bae


Post a Comment

Lebih baru Lebih lama